Oulaisten Moottorikerho/Urheiluautoilijat

Irvan Moottorirata


 

Saariperäntie 194

86300 Oulainen

 

Kilpailut

JM kilpailut 27.5.2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Radan käyttöajat

ma-pe klo 9-20

la-su klo 9-18

 

Irvan JM-sorarata suljetaan 2 viikkoa ennen JM-kilpailuja kunnostuksen vuoksi.

 

Jos radoilla on yhteiskäyttöä (autorata, motocrossrata tai kartingrata) tulee noudattaa erityistä varoivaisuutta ja sovittava ajovuoroista!

Irvan moottoriratojen käyttö on OuMK/UA:n jäsenille ilmaista.

Ei-jäsenet maksavat radan käytöstä 10 €/päivä/henkilö.

Ratoja käytettäessä on noudatettava kunkin lajin mukaisia turvallisuusmääräyksiä mm. kypärän, vöiden ja penkin kiinnitysten osalta.

Ajaminen tapahtuu aina omalla vastuulla ja varovaisuutta noudattaen. 

JM-sorarata suljetaan kaksi viikkoa ennen JM-kisoja. Sorarataa saa käyttää jälleen kisojen jälkeen.

RATA-ALUEEN KÄYTTÖAIKOJA TULEE NOUDATTAA!

 

Moottoriradan käyttö ehdottomasti kielletty ma-pe klo 20 ja la-su klo 18 jälkeen!

 

Pimeän aikana ja talvella radat suljettu!

 

 

 

 

Ajo-ohje ja opaskartta

Ajo-ohje etelästä päin tultaessa: Käänny valtatie 86:lta Oulaisten keskustan liikenneympyrästä keskustaan. Aja keskustan läpi, kunnes tulee risteys vasemmalle. Kyltissä lukee "Irva 4". Suurien peltoaukeiden jälkeen kääntyy tie oikealle Saariperäntielle, tien reunassa kyltit "Moottorirata" ja "Ravirata". Aja n. 500 metriä ja tulet radan sisäänkäynnille.

Ajo-ohje pohjoisesta tultaessa: Käänny valtatie 86:lta Pyhäjoelle menevälle tielle. Aja tietä muutama kilometri. Oikealla olevan suuren saha-alueen jälkeen kääntyy tie vasemmalle Saariperämtielle, jossa kyltit "Moottorirata" ja "Ravirata". Aja pientä kylätietä peltojen läpi. Vasemmalle olevan 90:nen asteen mutkan jälkeen kohta tulee oikealla sisäänkäynti radalle.

Zoomaamalla saat selville, missä Irvan rata sijaitsee. Klikkaa kuvassa näkyvää sinistä osoitinta, niin pääset hakemaan reitin radalle vaikka kotioveltasi! Karttakuvan oikeassa alareunassa olevilla nuolilla ja + ja - -merkeillä voit vierittää ja zoomata karttaa lähemmäs ja kauemmas.


Näytä suurempi kartta